skip to content

Werkwijze


Aannemersbedrijf van Dijk realiseert voor u alle nieuwbouw in de particuliere sector. Van woonhuis tot garage, van tekening tot oplevering,van aanvraag tot vergunning Van Dijk  regelt en bespreekt, ondersteunt waar nodig en geeft optimaal uitvoering aan uw wensen. 
 

Aannemersbedrijf Van Dijk helpt, adviseert en begeleidt u van aanvraag tot afbouw. Uw bouwidee wordt een prachtidee, uitgevoerd conform uw wensen en binnen het overeengekomen budget. Dàt is aannemersbedrijf Van Dijk .
 
Samen met u nemen wij het bouwscenario door, kijken samen naar de meest economische uitvoering en brengen u dan een offerte uit, opgesplitst in materialen en manuren zodat u ook een duidelijk overzicht heeft van onze calculaties.
Overigens betaalt u bij ons nooit vooraf, pas als wij gestart zijn en in de termijnen die we overeen zijn gekomen. 
 
En heeft u aangegeven ook zelf mee te willen werken, bijv. door te slopen, op te ruimen of te schilderen, dan waarderen wij uw bijdrage door een afgesproken bedrag in mindering te brengen.
 
Na ondertekening van de opdracht en de bouwvoorwaarden gaan wij voor u aan de slag op de datum en voor de prijs die wij hebben afgesproken.  
En om het compleet te maken is uw bouw via onze CAR-verzekering tijdens de bouwperiode  compleet verzekerd!  Helder,  duidelijk  en goed geregeld dus.
  

© 2012 van Dijk aannemersbedrijf Eindhoven  |   Realisation by Cube-IT   |   Design by De Wit designs